Despre noi - EpiSculpt Beauty Sibiu

Despre Noi

Povestea Noastra

Povestea Episculpt Beauty Sibiu a început din pasiune pentru frumos și din dorința de a aduce un plus de inovație în domeniul frumuseții, special pentru femeile din Sibiu. Loredana, fondatoarea noastră, a avut un vis acum 7 ani – a realizat cât de mult se poate îmbunătăți viața unei femei prin proceduri de înfrumusețare și a decis să construiască un concept complet, dedicat acestei viziuni.

Clinica Episculpt Beauty Sibiu - epilare definitiva cu laser dioda, tratamente corporale si faciale

Astăzi, Episculpt Beauty Sibiu este locul în care tehnologia de ultimă generație întâlnește nevoile fiecărei femei, cu servicii 100% personalizate. Aceste servicii includ epilare definitivă cu laser, tratamente corporale și tratamente faciale și ne mândrim cu faptul că întâmpinăm clientele cu aparatură recunoscută la nivel mondial, certificată medical și aprobată de FDA (Food & Drug Administration). Desigur că ne dorim să fim din ce în ce mai buni, așa că nu ne vom opri din a evolua, din a aduce noi tratamente, proceduri și tehnologii, pentru ca experiența ta să fie una completă.

Pentru că misiunea noastră este aceea de a sprijini femeile într-un proces de redescoperire, Episculpt Beauty este și un loc primitor, cald, sigur, un spațiu special creat pentru ca fiecare femeie care ne trece pragul să vină și să revină mereu, cu încredere, deschidere și entuziasm. Ne concentrăm pe abordările personalizate și credem că numai prin adaptarea la nevoile specifice ale clientelor noastre, putem să atingem obiectivele individuale ale fiecăreia.

În salonul nostru, nu este vorba doar despre epilare definitivă sau remodelare corporală, ci despre a te aduce mai aproape de cea mai bună versiune a ta.

Redescopera-te alaturi de noi!

Te invităm să ne cunoaștem, să aflăm exact ce îți dorești și să creăm un plan de tratament 100% personalizat nevoilor tale și toate acestea, gratuit.

Alatura-te echipei Episculpt Beauty Sibiu

Și pe tine te pasionează frumosul și ți-ar plăcea să îți pui amprenta pe fericirea celor din jur?
Ești o fire prietenoasă, dedicată, care apreciază munca în echipă, mereu dornică să învețe lucruri noi?
Pe tine te căutăm!
Noi, echipa Episculpt Beauty Sibiu, suntem în căutarea unei persoane care să ne ajute în misiunea noastră de a ajuta femeile din Sibiu să se redescopere!
Dacă îți dorești, la fel de mult ca noi, să livrezi servicii de beauty la cele mai înalte standarde, pe termen lung, ne potrivim perfect!
Vino în echipa noastră în rolul de terapeut în epilare definitivă cu laser, tratamente corporale și tratamente faciale!
Apasă butonul, completează formularul și o sa te contactăm în cel mai scurt timp.

Program

Luni - Vineri: 10:00 am — 20:00 pm
Sambata: 10:00 am - 14:00 pm
Duminica: Inchis