Sarcina si alăptare: Remodelarea corporală nu este recomandată femeilor însărcinate din cauza riscurilor potențiale pentru făt. Același lucru este valabil și în cazul alăptării, pentru a preveni orice riscuri potențiale pentru copil
Infecții sau leziuni ale pielii: Persoanele cu infecții cutanate active, cum ar fi herpes simplex sau infecții bacteriene, ar trebui să evite tratamentele până când infecția a dispărut.
Răni deschise sau arsuri: Persoanele cu răni deschise, arsuri sau alte leziuni ale pielii, în zona de tratament, trebuie să amâne ședințele până când pielea s-a vindecat complet.
Dispozitive implantate: În cazul utilizării dispozitivelor medicale implantate, cum ar fi stimulatoare cardiace, defibrilatoare sau implanturi metalice, este recomandată evitarea remodelării corporale, din cauza riscului potențial de interferență cu dispozitivele.
Afecțiuni medicale severe: Este indicat ca persoanele cu afecțiuni medicale severe, cum ar fi diabetul necontrolat, tulburările autoimune sau cancerul, trebuie să se consulte cu medicul specialist înainte de procedură.
Intervenții chirurgicale recente: Pacienții care au suferit intervenții chirurgicale recente în zona de tratament trebuie să aștepte până când se recuperează complet înainte de a se supune ședințelor.
Sensibilitate la căldură: Remodelarea corporală poate fi o procedură greu de agreat pentru persoanele cu sensibilitate crescută la căldură.
Înainte de tratamentul de remodelare corporală cu Viora, este esențială o consultație cu specialistul. În cadrul acesteia, se poate evalua situația concretă a fiecărei persoane în parte și se pot discuta deschis toate întrebările sau preocupările.