Tratamente Corporale - EpiSculpt Beauty Sibiu

Tratamente Corporale

Ești la un pas distanță de strălucirea pe care ți-o dorești și pe care o meriți pe deplin. Atunci când te privești în oglindă, meriți să simți că fiecare părticică pe care o vezi te reprezintă cu adevărat și să zâmbești, știind că aceasta este adevărata ta versiune. La Episculpt Beauty Sibiu, îți oferim tratamente corporale non-invazive, de ultimă generație, menite să te ajute să-ți descoperi cea mai bună versiune a ta. Fie că este vorba despre remodelare corporală, slabire localizata prin criolipoliza sau reducerea celulitei, toate tratamentele noastre sunt personalizate pentru nevoile tale și sunt complet sigure. În plus, oferim consultații gratuite pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament. Vino să descoperi soluțiile noastre pentru o piele tonifiată și o siluetă armonioasă, fără durere sau recuperare îndelungată.

Tratamente corporale de remodelare corporala la Episculpt Beauty Sibiu
#conturcorporal

Remodelare Corporala

Remodelarea corporală este procedura care te ajută să îți conturezi formele corpului prin slăbirea în centimetri, eliminarea celulitei, tratarea vergeturilor, iar acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestei proceduri de radiofrecventa deja populare la Episculpt Beauty Sibiu.

#transformare

Slabire Localizata

Grăsimea care se încăpățânează să rămână, în anumite zone ale corpului, precum abdomen, coapse sau chiar „double-chin”, nu mai este o problemă. Indiferent care este acea parte a corpului care acum îți dă bătăi de cap, prin procedura de Criolipoliza se țintește direct țesutul adipos și te poate ajuta să ajungi la forma pe care ți-o dorești.

Tratament corporal de Slabire localizata prin Criolipoliza la EpiSculpt Beauty Sibiu
Tratament corporal pentru reducere celulita la Episculpt Beauty Sibiu
#selfcare

Celulita

Multe femei se confruntă sau s-au confruntat cel puțin odata in viață cu celulita. Aspectul de coajă de portocală este una dintre cele mai întâlnite nemulțumiri ale femeilor din întreaga lume și poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă. La Episculpt Beauty Sibiu, oferim un tratament complet, eficient și durabil în timp împotriva celulitei, utilizând Viora V10 un aparat care utilizeaza radiofrecventa de ultimă generație.

#siluetă

Fermitate si tonifiere

Elasticitatea pielii sau acea piele „lăsată” – reprezintă un aspect pentru care multe femei simt că își pierd încredere în ele și multe dintre ele nu se mai privesc în oglindă cu același entuziasm. O piele ferma și un corp tonifiat îți redă încrederea în tine și te ajută să simți, în fiecare moment, acea stare de bine pe care ne-o dorim cu toții. Acum, cu ajutorul Wonder Prestige un aparat de neurostimulare musculara totul se poate schimba pentru tine!

Tratament corporal pentru fermitate pielii si tonifiere musculara efectuat la Episculpt Beauty Sibiu
Tratament corporal pentru reducerea vergeturilor la Episculpt Beauty Sibiu
#iubiredesine

Vergeturi

De-a lungul timpului, am înțeles cât de mult pot afecta cicatricile tegumentare modul în care te simți cu tine însăți. Tocmai din acest motiv, noi, la Episculpt Beauty Sibiu, ne-am propus să venim cu soluția de care ai nevoie. Tratamentele noastre corporale te pot ajuta să obții acea piele netedă, fără vergeturi, pe care ți-o dorești atât de mult.

#vitalitate

Piele Flasca / Lasata

Tratamentul pentru pielea lăsată de la Episculpt Beauty Sibiu este soluția ideală pentru a-ți redobândi fermitatea și elasticitatea pielii, conturându-ți formele naturale și reducând aspectul flasc. Această procedură nu doar că revitalizează pielea, dar îți redă și încrederea în propriul corp.

Tratament corporal pentru piele flasca sau piele lasata la Episculpt Beauty Sibiu
Tratament corporal de rejuvenare labiala la Episculpt Beauty Sibiu
#întinerire

Rejuvenare Labiala

Știm că, pentru multe femei, acest subiect poate fi unul sensibil, cu toate că, poate, pentru multe dintre ele, o astfel de procedură ar schimba complet calitatea vieții și modul în care se simt cu ele însele. Zona intimă și orice ține de ea nu mai este un tabu și merită o atenție deosebită. Dacă și tu simți că ai nevoie de asta, fermitatea și tonifierea din această zonă pot fi îmbunătățite cu procedura de rejuvenare de la Episculpt Beauty Sibiu.

#vitalitate

Rejuvenare Maini

Se spune că adevărata vârstă se vede, înainte de orice altă parte a corpului, pe mâini. Ei bine, cu tratamentul de rejuvenare ale mâinilor la Episculpt Beauty Sibiu, putem, cu mare ușurință, să demontăm această idee. Bucură-te de ținerețea mâinilor tale, fără semne de îmbătrânire sau pete pigmentare.

tratament corporal de rejuvenare maini la EpiSculpt Beauty Sibiu

Alege să fii cea mai bună versiune a ta!

Fiecare femeie merită să se simtă încrezătoare în propria piele. La Episculpt Beauty Sibiu, combinăm tehnologia de ultima generatie cu grijă și expertiză personalizată, pentru ca frumusețea ta să strălucească cu adevărat. Pentru că meriți.

Program

Luni - Vineri: 10:00 am — 20:00 pm
Sambata: 10:00 am — 14:00 pm
Duminica: Inchis