Servicii de epilare definitiva cu laser la EpiSculpt Beauty Sibiu

Servicii

Redescoperă-te și simte-te bine în pielea ta prin servicii de înfrumusețare eficiente la Episculpt Beauty Sibiu. Pentru cele mai bune rezultate…

Episculpt Beauty Sibiu, îți pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de înfrumusețare și îngrijire corporală. Utilizam doar tehnologii de ultimă generație aprobate de FDA, cu certificari medicale, complet Non-Invazive. Fie că optezi epilarea definitivă cu laser dioda, tratamente faciale pentru un ten luminos și hidratat sau tratamente corporale pentru a-ți remodela si contura silueta, noi îți oferim soluții personalizate pentru rezultate de exceptie.

Epilare Definitiva cu Laser

#epilarelaser

Bucură-te de o piele fină, netedă, fără păr nedorit, fără foliculită sau iritații și cel mai important, fără durere, cu cel mai bun puternic laser dioda de pe piata. Epilarea definitivă cu acest aparat revoluționar, poate fi făcută oricând, indiferent de anotimp. În plus, rezultatele vizibile după primele sesiuni (20-50% din par este eliminat chiar după prima ședință!), reprezintă cel mai bun motiv pentru care trebuie să alegi epilarea definitiva de la Episculpt Beauty Sibiu.

Tratamente de epilare definitiva cu laser dioda la EpiSculpt Beauty Sibiu
Tratamente corporale de remodelare corporala la Episculpt Beauty Sibiu

Tratamente Corporale

#conturarecorporala

Croiește-ți drumul către cea mai bună versiune a ta prin tratamentele corporale de la Episculpt Beauty Sibiu. De la remodelare corporala, slăbire localizată și până la eliminarea vergeturilor sau a celulitei, tratamentele corporale din salonul nostru te ajută să ajungi la forma pe care ți-o dorești! Pentru ca tu să te bucuri de rezultatele pe care ți le dorești, am ales cea mai performantă aparatură, la nivel mondial, iar tratamentele sunt 100% personalizate nevoilor tale.

#farariduri

Tratamente Faciale

Ten hidratat, sănătos, fără riduri – toate acestea pot fi obținute prin tratamentele faciale de la Episculpt Beauty Sibiu. Fie că optezi pentru rejuvenare facială, fie că alegi remodelarea feței, orice procedură îți va aduce un plus de strălucire chiar și după primele ședințe. Aparatele de ultimă generație pe care le utilizăm, Viora V10, Hydrafacial Syndeo, asigură o experiență sigură, fără disconfort și extrem de eficientă.

Tratamente faciale la Episculpt Beauty Sibiu

Alege să fii cea mai bună versiune a ta!

Fiecare femeie merită să se simtă încrezătoare în propria piele. La Episculpt Beauty Sibiu, combinăm tehnologia de ultima generatie cu grijă și expertiză personalizată, pentru ca frumusețea ta să strălucească cu adevărat. Pentru că meriți.

Program

Luni - Vineri: 10:00 am — 20:00 pm
Sambata: 10:00 am - 14:00 pm
Duminica: Inchis